Bedankje labels voor de leraar

24/06/2021/
v
Shares

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje labels maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken.

Bedankje labels voor de leraar BMelloW.NL 1

Diverse labels voor verschillende cadeautjes. 

Hoe kom je aan de Bedankje labels?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnenhalen.
  • Heb je geen Google-account dan is het helaas niet mogelijk om het pdf-bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een googleaccount heeft.
  • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Uitleg labels:

Misschien is het jou direct duidelijk, maar misschien ook niet. Ik ligt sommige labels even toe….

Het was een spektaculair jaar. Koop een doorzichtig zakje of doosje en doe er spekjes in. Met de tag erop is het compleet. Slechts de naam van jouw kindje erop, eventueel een lief berichtje en je cadeau is klaar om te geven.

Het zit d’rop. Net als met de spekjes maar nu met drop. 

Ik heb genoten, bedankt. Vul een jampotje. (Schoongemaakt) en vul het met noten. Plak aan de voorkant van het potje het etiket. Voor je het erop plakt kan je er eerst nog iets op schrijven.

Dankzij u heb ik meer in mijn mars. Wikkel het etiket in de breedte om een mars reep. Omdat je deze in veel verschillende maten hebt, kan je het zelf aanpassen. Wikkel het eromheen, knip af wat te veel is en plak het vast met een stukje washitape of plakband.

Bedankt voor het memorabele schooljaar is een etiket dat je op een memoblok kan plakken om cadeau te geven.

De rest van de afbeeldingen hebben denk ik niet meer informatie nodig. Heb je er toch vragen over, stel ze dan gerust.

Lees ook eens:

Bedankje labels voor de leraar BMelloW.NL 3
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun, Melanie

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Sticker Lover boek review

Sticker Lover boek review

Ben jij gek op stickers? Heb je er meer dan je nodig hebt? Of ben je op zoek naar stickers dat perfect past in je bullet journal? Dan heb ik het boek voor jou. Speciaal voor alle sticker lover…. Een stickerboek. Stickers benadrukken iets belangrijkst. Ze geven...

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Natuur journalen, op ontdekkingstocht in de natuur

Op zoek naar een leuke manier om de natuur te ontdekken op een leuke en leerzame manier. Alleen, samen of met je kinderen? Een natuur journal is daarbij een geschikte manier. Schrijf je avonturen op, plak er foto’s bij, teken en leer meer over van alles en nog wat in...

Het grote Creachick doeboek review

Het grote Creachick doeboek review

Creachick heeft haar eerste doeboek uitgebracht. Dat moet getest worden.  In de review vertel ik je wat je kan verwachten van het doeboek. De voor en nadelen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Is de Creachick doeboek de moeite waard? Je leest er alles over,...

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattegronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden?...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit met je vrienden