Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

15 apr, 2017 | Knutselen, Blog, Feestje, Pasen | 0 Reacties

37 Paaseieren schilder ideeën

Ben je op zoek naar paaseieren schilder ideeën, lees en bewonder dan de mooiste eieren die ik voor jou bij elkaar zocht. Van heel simpel tot vrij uitdagend. Voor iedereen zit er wel wat bij.

37 Paaseieren schilder ideeën

Vorige week had ik je al een aantal leuke Paastafel ideeën en tips voor jou op een rijtje gezet. Ondertussen vond ik heel veel leuke Paaseieren.. Ik vind ze zo leuk dat ik ze wel moet delen met jou. In willekeurige volgorde heb ik voor jou de mooiste Paaseieren. Ben benieuwd welke jij het mooist, leukst of grappigst gaat vinden.

Klik op de link of Pinterest afbeelding voor meer informatie.

Confetti

Alice and Lois (Engelstalig) bewerkte de eieren met confetti. Niet alle confetti is hier even geschikt voor. Zo heb ik nu confetti in huis dat is gemaakt van gerecycled papier. Het papier is vrij dik. Alice and Lois maakte hun eieren met vliegerpapier confetti. Met slechts een beetje mod podge kan je in een handomdraai deze super vrolijke eieren maken.

Terrazzo

Country living (Engelstalig) heeft veel leuke Pasen ideeën. Maar terrazzo was ik nog niet tegengekomen.

Voor als je nog nooit van Terrazzo hebt gehoord…

Terrazzo is een naam die gebruikt wordt voor een vloerafwerking, bestaande uit (gekleurde) korrels van onder anderen marmer of graniet die in al dan niet gekleurde cement of klei zijn gedrukt en na droging gepolijst wordt. 

Het effect van terrazzo is in dit geval nageschilderd. De kleurgebruik kan je makkelijk aanpassen naar je eigen wensen. 

Zwart wit

Als je mij volgt (of voor het eerst op mijn blog land), het is niet te missen, ik hou van kleur. Kleur maakt mij vrolijk. Desondanks dat kan ik een zwart wit thema zeer waarderen. Zo maakte goodlives, zwart wit eieren. Met slechts een permanent marker maakte zij deze mooie eieren. Zo zie je maar, je hebt niet veel nodig om iets moois te maken.

Tip: heb je krijtbordverf over, beschilder je eieren er eens mee. Zo kan je steeds weer iets anders tekenen op de eieren. Bovendien zien mat zwarte eieren er heel mooi uit als decoratiestuk.

Abstract gezicht

Zwoste  (Duitstalig) maakte hele simpele abstracte gezichten. Iets wat heel erg van nu is, je ziet dit soort gezichten heel veel terug in het decor. Bovendien zijn ze heel erg simpel om te maken. Met een beetje goudverf, (of andere gewenste kleur) en een zwarte permanent marker kan je dit heel snel gemaakt hebben. 

Paaseieren met veren versieren

So celebrate  versierde eieren met veren. Het is zo simpel en toch zo mooi. Een stijl dat niet zal misstaan in een rustiek, landelijk thema.

Mijn brain denkt hmmm… ik heb nog gekleurde veren liggen, (al jaren), misschien een variant maken in meer mijn stijl.

Fruit en groenten Paaseieren.

Brit en co (Engelstalig) heeft deze leuke Fruit en groenten Paaseieren gemaakt. Hoe creatief zijn ze wel niet. Maak samen met je kind hun favoriete groenten en fruit. Wil je deze leuke Fruit en groenten Paaseieren maken.

Babushka’s

Ohho deco (Engelstalig) beschilderde babushka’s van eieren. Hoe leuk zijn deze geworden. Misschien iets meer details in de kleding. Maar dat is aan jou.

Bio eieren verven

Het is tegenwoordig een kunst om je eieren te versieren. Dat zie je nu ook hier voorbij komen. Maar een groot nadeel is dat veel van deze methodes er voor zorgen dat de eieren niet meer te eten zijn. Hoby blogo vertelt je hoe je eieren kan verven met eigen gemaakte biologische verf.

Pastel Paashaasjes

Bitte heeft deze simpele maar o zo leuke Paashaas eieren gemaakt.  Ik vind ze zo lief. Zo zie je maar dat iets wat zo simpel is zo leuk kan zijn. Dit misstaat op geen enkele Paastafel. Ook deze zijn weer zodanig gemaakt dat je ze nog kan eten. Doordat ze zo simpel zijn kan een kind vanaf een jaar of vier ze zeker wel maken. Althans een goeie poging wagen. 

Disney Pixar paaseieren

A pumpkin and a princess (Engelstalig) maakt paaseieren waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik ben gek op alles wat disney is. En met name de Up ei is geweldig. 

Frozen

Ook maakte A pumpkin and a princess paaseieren van de film Frozen. Waar mijn dochter een mega fan van is, en met haar, vele kinderen. De eieren zijn zo mooi dat ik ze je niet wilt ontnemen. Oordeel zelf…. Wat vind jij van de Frozen eieren?

Tie dye 

One little project at a time heeft deze super simpele maar o zo kleurrijke Paaseieren gemaakt.  Ik word hier dus vrolijk van. Een explosie aan kleur. Niet alleen ik maar waarschijnlijk je kind zal hier ook erg vrolijk van worden. Het mooiste van dit project is dat het zo simpel is dat zelfs de allerkleinste het kunnen maken. Let op dat je kind wel vies zal worden, zeker de allerkleinsten. Ik raad een schort dan ook zeker aan.  

Waterverf 

Met waterverf kan je hele mooie dingen maken.  Op eieren geeft het een mooie zachte uitstraling. Iets wat je met de kinder eieren verf setjes ook wel kan creëren maar het is toch anders. Ik zeg… oordeel zelf.  Squirrelly minds maakte in ieder geval hele mooie waterverf paaseieren.

Van hamburgers tot dieren

Dat je heel veel verschillende dingen kan schilderen op eieren dat is niets nieuws. Maar sommige verwacht je niet zo snel als paasei…..

https://nl.pinterest.com/pin/842876886499511671

Mooi, grappig tot zenuwslopend

De meest zenuwslopende iets wat je kan maken van eieren zijn toch wel de eieren als needle en thread laat zien. Gaatjes maken zodat er een opengewerkte ei ontstaat. Pinterest staat er vol mee. Dat je ze dan ook nog gaat borduren….. Pfft zenuwslopend. Persoonlijk zou ik mij hier niet aan wagen als het op een echt ei zou moeten. Durf jij het aan?

De gezichtjes van Ostern dekoration zijn zo leuk. Met slechts een paar simpele lijnen en wat roze op de wangen creëer je al een heel gezellig mandje vol met paaseieren.

Als Harry potter fan moest ik HP wel laten zien. Zijn er nog meer HP fans?

Bloemen

Je bent onderweg al de nodige bloemenprints tegen gekomen. Maar hier zijn de allerlaatste eieren en laat het nu net bloemenprints hebben. En alle 4 totaal anders. 

37 paaseieren schilder ideeën zijn de revue gepasseerd. Diverse thema’s en technieken. Ik hoop dat jij geïnspireerd bent om zelf aan de slag te gaan. Ik ben in ieder geval geïnspireerd.

Tip

Veel van de bovenstaande eieren lenen zich er niet meer voor om te eten. Om de eieren nog te kunnen eten moet je werken met natuurlijke of eetbare kleurstoffen. Vind je het niet erg om eten te verspillen, ga dan vooral je gang. Persoonlijk vind ik het zonde. Er is een goed alternatief. Je kan online plastic eieren kopen. (Gooi ze na gebruik dan niet weg anders is het net zo zonde. Schilder ze over of bewaar ze voor een volgend jaar. Hoe dan ook misschien is het een goed alternatief voor jou. 

Lees ook eens:

Pin de afbeelding op Pinterest voor later:

37 Paaseieren schilder ideeën
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This