Schrijf je in

Krijg toegang tot onze bibliotheek vol met gratis freebies. Blijf op de hoogte van het nieuwste blogs en shop items. Krijg exclusieve leden aanbiedingen.

14 nov, 2019 | Blog, DIY, Feestje, Freebies | 0 Reacties

10 Kaarten over samen zijn

Stuur jij wel eens een kaartje? Laat jij wel eens aan de ander weten hoe blij je met hem of haar bent? Of het om een geliefde gaat of een goede vriendschap, zo nu en dan is het leuk om te laten weten dat je aan de ander denkt.

Gratis kaarten over samen zijn

Samen, speciaal voor de creacross uitdaging van deze week maakte ik 10 kaarten over het onderwerp samen. En het mooie is….. je kan ze gratis uitprinten.

De kaarten zijn allemaal 17,4 x 12,4 cm groot.

Hoe kan ik aan het kaarten komen?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden. Je kan na het aanklikken zelf bepalen welke jij wilt downloaden. Selecteer en downloaden maar…

Krijg je geen toegang?

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. Zo niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
  • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Gedownload en hoe nu verder?

Heb je het bestand gedownload? Je kan nu bekijken welke kaart(en) je wilt uitprinten. Klik aan welke je wilt. Rechts bovenin zie je een afbeelding van een printer.

Sommige kaarten wil ik even toelichten…

Sommige teksten heb ik meerdere keren gebruikt. Zo kan jij zelf bekijken, welke jij wilt. Tevens heb ik een een polaroid achtige kaart gemaakt. Eentje met een foto er in. En een waar je zelf een foto in kan plakken. Bijvoorbeeld een foto van jou met je beste vriendin. 

Kaart maken

Je kan de kaarten uitprinten op stevig papier of op print papier en daarna plakken op een blanco kaart. De blanco kaarten kan je in verschillende kleuren en formaten kopen bij de Action. 

Lees ook eens:

Crea cross

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte deze week mandjes voor op tafel. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan snel een kijkje.

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een Instagram foto, een Facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Gratis kaarten over samen zijn
Shares

Ik de blog kan maak ik soms gebruik van een Affiliate link. met deze link verwijs ik je naar een website waar je het desbetreffend product kan kopen. Hiervoor krijg ik een kleine vergoeding. Het heeft verder geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Nieuw

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This